Csoportos önismereti előadás nőknek!

Alakíts át te is 5 pénzzel kapcsolatos hiedelmet magadban!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

akkor gyere el arra az előadásra, ahol megmutatom neked a manapság leggyakoribb 5 pénzzel kapcsolatos hiedelemen keresztül, hogy hogy tudod őket átalakítani.

hiedelmeink alapvetően meghatározzák az életünk alakulását legyen szó bármilyen témáról.

Lehet, hogy te is hallottad már, hogy a gondolkodásunk befolyásolja az érzésvilágunkat és egyben a cselekedeteinket és döntéseinket is.

Igaz ez a pénz témakörére is.

Rengeteg olyan gondolat munkálkodik most is benned – akár tudatosan, akár tudattalanul -, ami meghatározza a mindennapi működésedet.

Most pont abban szeretnék neked támogatást nyújtani, hogy legyen 5 olyan hiedelem a pénzzel kapcsolatban, ami átalakul benned és ezáltal olyan folyamatokat indít el, amik segítik a továbblépésedet a pénzügyeidben, vállalkozásodban és az önismereti folyamatodban is.

Nemrég készítettem egy felmérést, melyben az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján raktam össze olyan 21 korlátozó hiedelmet pénzzel kapcsolatban, ami akadályozó tényező lehet nőknél.

Ebből a 21 hiedelemből fogunk átalakítani most 5-öt közösen, hogy ennyivel is közelebb kerülj te is a pénzügyi kiteljesedéshez és a könnyedebb bőségteremtéshez.

Mi is ez az 5 hiedelem, ami a felmérést kitöltők szerint a legmagasabb pontszámot kapta?

#1

"Ha nem dolgozom, pénzem sem lesz"

#2

"Idegesít, hogy azt látom minden egyre drágább"

#3

"A pénzért keményen meg kell dolgozni"

#4

"Azt kell beosztani ami van, mindig azt hallottam, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér"

#5

"Sok ember él most egyre rosszabbul, én még így is jól elvagyok, nem panaszkodom, csak tudjunk megélni"

Miről fog szólni az önismereti előadás?

Ki vagyok én, hogy erről akarok beszélni neked?

Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügyi tudatosság mentor. Tanulmányaim, a pénzügyi üzleti világban eltöltött 10 évem után az életemben történt törések utáni önismereti folyamat indított el azon az úton, hogy a pénzhez való hozzáállással, tudatossággal, üzleti mindsettel kezdtem foglalkozni 2013-ban. Nőként teljesen újra kellett építenem az életemet és önmagamat, és ebben a folyamatban már a tudományos és energetikai módszereket megismerve kezdtem el az ügyfeleimnek is támogatást adni az önmagukkal való kapcsolat és a pénzhez való viszonyuk helyreállításában.

Közgazdasági, jogi, menendzsment, coaching, pszichológiai tanulmányaimat mind-mind beépítem a munkámba, de leginkább az intuíciómra, az élettapasztalatomra és arra az energiára támaszkodom, amit önmagamban felfedeztem.

Emellett folyamatosan képezem magamat, döntően külföldön, hogy szakmailag még több értéket tudjak nyújtani a velem kapcsolatba kerülőknek.

Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

„Az, amit a közös munkánkkal elértem a legmerészebb álmaimat is felülmúlta. Ma már könnyedén és örömtelin működtetem a vállalkozásom, ami növekedésnek indult, úgy, ahogy szeretném és a legjobb életemet szolgálja. Eszter zseniálisan ráérzett, mire van szükségem és közelebb hozott önmagamhoz. Ahhoz a Krisztához, aki valójában vagyok.”
Csonka Krisztina
amarillastyle.hu
„Eszterrel fél éve dolgozom együtt, és az egész folyamat, amin végigvitt leírhatatlan és csodálatos!
A 2022-es évem az eddigi legjobb évem lett, megtaláltam önmagam, örömmel létezem, és ehhez Eszter és az ő varázslata nagy szerepet játszott.
Hálás vagyok mindenért, amit tőle kapok, és örülök, hogy az életemben van! 
A csodák benned vannak, Eszter pedig segít kihozni ezt belőled!”
Vas Tímea
Timea Vas Consulting
„Elképesztő értéket ad, segítségével napról napra erősebb vagyok, egyre jobban bánok a pénzzel és önazonosan tudom működtetni a vállalkozásomat. Esztert receptre írnám fel mindenkinek.”
Mácsár Andrea
Andrea Mácsár - Több, mint ékszer

Mit kell tudnod még az előadásról:

Időpontja: 2023.02.23. 10-13 óra

Mire lesz szükséged:

Szabad és nyugodt pár órára, ráhangolódásra, papírra, tollra, egy pohár vízre

Díja: 2.990 Ft

Amit kártyával tudsz kifizetni

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.

És hogy még több pénzzel kapcsolatos téma átalakuljon benned, az előadás díjával kapcsolatban megosztanék veled valamit:

Miért nem ingyenes?

Pont azért, mert meg akarok mutatni neked 2 dolgot:

Pénzáramlás

Ha szívesen fizetsz valamiért, akkor a pénz hozzád is örömmel fog áramolni, mert pozitív érzésekkel értéket adtál másnak, jelen esetben nekem. Ha te szívesen fizetsz másnak, neked is szívesen fognak, mert így működnek a természeti törvények. De hogy lásd azt, hogy tényleg a pénzhez való hozzáállás átalakítása a célom, megosztom veled a 2. dolgot is.

50% Jótékonyságra, 50% Magamra és a vállalkozásomra

50%-át el fogom adományozni a KORE Koraszülöttekért Országos Egyesületnek (az első gyermekemmel 2 hetet töltöttem egy koraszülött osztályon és az egyik szívügyem ez a téma)

50%-át pedig magamra, a vállalkozásomra fogom költeni, hogy lásd, hogy mihez járultál hozzá és milyen érték teremtődött a TE hozzájárulásoddal is.

Így egy olyan változás következik be az elmében, ami a megértés és egy új minta által egy újfajta gondolkodásmódot fogad be a pénzzel kapcsolatban.

Mert a pénz az értékteremtés eszköze, és azzal, hogy szívesen mozgatod, látni fogod, hogy másokkal együtt szinergiában mekkora érték fog teremtődni nem csak egy ember, az én életemben, de azzal, hogy én megmutatom, hogy merre mozgatom tovább, közvetetten látni fogod, hogy milyen tovagyűrűző hatása van az értékteremtésnek, ha pozitív az energiaminőség.

Szóval ha a fenti pontokat átgondolva fizeted ki az előadás díját, már hatalmas lépést tettél a pénzhez való viszonyod átalakításában!

Gondold csak végig, hogy neked megéri-e 600 Ft (ca. egy kávé ára) azért, hogy egy-egy hiedelmet átalakíts, és rászánj 2-3 órát arra, hogy másokkal közösen megszűnjön 5 pénzügyi gondolati korlát az elmédben és kifusson ennek minden érzelmi lenyomata is?

Neked megéri-e, hogy utána hosszútávon ennek a többszöröse érkezik az életedbe azzal, hogy már egy akadály elhárult a pénz örömteli áramlásának útjából?

Így a fentiek után remélem elhiszed, hogy, sokkal több érték fog teremtődni a TE életedben is, mint 2.990 Ft.

És hogy lásd mennyire biztos vagyok benne, hogy megéri átalakítanod 5 hiedelmet ca. 3000 Ft-ért, ha az előadás után úgy érzed, hogy semmi sem változott benned és nem érte meg, írj nekem az info@pinterszaboeszter.hu-ra egy emailt és 2 napon belül visszautalom az összeget.

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.

Felmerülhet benned pár kérdés

Mi van, ha nem tudok részt venni az előadáson? Visszanézhető lesz?

Igen, vissza fogod tudni nézni 1 hétig, de a legnagyobb hatást akkor fogod elérni, ha ott leszel.

Hogy tudom kifizetni a díjat?

Itt az oldalon található linken, kártyás fizetéssel.

Tudok-e utalni, ha nem tudok kártyával fizetni?

Ha valami miatt nem tudsz kártyával fizetni, írj kérlek az info@pinterszaboeszter.hu emailcímre és megkapod az utaláshoz szükséges adatokat, a pénz beérkezése után pedig a belépési linket.

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.